maanantai 9. joulukuuta 2013

Tulevat matkat

Nyt on tämän kertainen Kaakkois-Aasian matka saatu päätökseen ja blogikin ajantasalle kotiinpaluun jälkeen. Onkin siis aika alkaa suunnitella tulevaisuuden matkoja.

Muutamat matkasuunnitelmat ovat jo valmiina odottamassa sopivaa aikaa (eli lomaa ja rahaa). Kaakkois-Aasia antoi itsestään oikein hyvän kuvan. Ainakin Thaimaahan ja Vietnamiin täytyy ehdottomasti päästä uudestaan.

Seuraava varma (ikinähän ei tiedä mitä sitä ennen tapahtuu) matka on odottamassa vasta toukokuussa kun lähdemme neljän naisen voimin valloittamaan ja voittamaan itsemme Tukholman maratonilla. Siinäpä onkin puoleksi vuodeksi tekemistä kun juoksee itsensä maratonkuntoon. Mutta meillä on niin loistava tiimi ettei epäilystäkään hyvästä lopputuloksesta!

Tulevaisuudessa haaveilen ainakin kiipeäväni Kilimanjarolle, kiertäväni Annapurna trekin, olevani töissä Australiassa, seikkailevani Vietnamin Son Doong järjettömän suuressa luolastossa ja katselevani vauvakilpikonnien kipitystä mereen ja ja ja... mutta asia kerrallaan. 50:een on vielä aikaa ;)


You are not wealthy until you have something money can't buy. (Garth Brooks)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti