perjantai 31. lokakuuta 2014

Cause this is Asia

Perillä viimein. Matka oli pitkä ja muutama muuttujakin siihen mahtui. Ensinnäkin pääsin tavoitteeseen korkeintaan 11 kiloa painavasta rinkasta. Juhuu. Nyt tosin olen huomannut asioita, joiden olisi suotavaa olla mukana. :) Suomen päässä saimme rinkat buukattua suoraan Bangkokiin Kuopiosta asti, joten niitä ei Helsingissä tarvinnut ottaa enää ulos. Itse jouduimme kiertämään uudestaan check-in:in kautta koska koiruus Papu täytyi saada matkaan mukaan. Papu oli menossa perheensä luo ja viettämässä aasiassa pidemmän aikaa. Me toimimme Papun matkaseurana Bangkokiin asti.
Bangkokissa ongelmat sitten alkoivat. Papu saapuu kopissaan erityismatkatavaralinjalle noin 20 min odottelun jälkeen. Tätä ennen me on ehdittty kävellä puoli lentokenttää läpi, tehty maahantuloilmoitus ja haettu rinkat. Täällä ei siis edelleenkään pidetä mitään kiirettä. Sitten suuntaamme kohti eläinkaranteenia. Minulla Papun passit ja terveyspaperit... mutta jotain puuttuu. Tullimiehen mukaan kaikki paperit eivät ole kunnossa ja näin ollen Papua ei päästetä maahan. Voi Papu parka! Tässä vaiheessa alkaa soittelurumba lentokentällä odottelevalle Papun omistajalle. Mitäs nyt tehdään? Meidän jatkolennon check-in on sulkeutumassa, Papu ei pääse maahan ja omistaja on ohjattu toiselle puolelle lentokenttää. Great. Lopulta Papu jää odottelemaan omistajaa karanteeniin ja me lähdemme säntäämään omalle lennolle. Lopulta tässä korruptoituneessa maassa kaikki ratkesi rahalla ja Papu pääsi onnellisesti kotiin.
Chiang Main lentokentällä luvattua kuljetusta hotellille ei näy. Kahden puhelun ja tunnin odottamisen jälkeen kuski kuitenkin saapuu. Lapun kanssa, jossa on minun nimi ja oikea hakuaika. Grrrr. Kuitenkin päästiin hotellille suihkuun ja ansaituille päikkäreille. Josko nyt minun stressitasot (jotka jo suomessa olivat melkoisen korkealla) pääsisivät laskuun.
Päikkäreiden jälkeen lähdettiin hieman tutkimaan ympäristöä sekä nauttimaan lämpimästä ja pimeästä illasta... sellaista on ulkomailla <3 Ja ruoaksi toki kauan kaipaamani Green curry.. on se vain maukasta (kuvakin unohtui kun oli niin kiire syödä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti