lauantai 25. lokakuuta 2014

Pakkauspaniikki vol 2 (every time!)

Jaahas.

Taas on se hetki kun näin syksyn kylmässä voi kaivaa kellarista kesävaatteet ja bikinit. Lisäksi olen ennen jokaista matkaa ottanut tavaksi raahata turhaa rompetta kirpputorille ja saada hiukan käyttörahaa matkalle. Jos jotain vaatetta ei ole käyttänyt viimeisen vuoden aikana niin todennäköisyys siihen että käyttöä on tulevaisuudessakaan lienee olematon. Muutamalla sadalla eurolle elää varsinkin aasian maissa useamman viikon.

Viimeksi kuukauden reissulle lähtiessä tavoitteenani oli pakata rinkkaan alle 15kg tavaraa. Siitä tuskastelusta voi lukea täältä. Tässä onnistuneena voi todeta että vähempikin olisi riittänyt. Raahailin ympäri aasiaa aivan liikaa tavaraa. Yllättävän pienellä vaatevarastolla tulee toimeen maassa jossa lämpötila pysyy yli 25 asteen sekä yöllä että päivällä.

Hallittu kaaos

Tällä kertaa aion saada rinkkani painamaan 11kg. Annan itselleni sen varran armoa että kaikki käy kunhan vaaka näyttää 11 ennen pilkkua. :) Ja onneksi matkaseura on tulossa kotiin puolentoista viikon matkustamisen jälkeen (kaikki turhat tavarat voi laittaa siinä vaiheessa jo kotiin). Ja jos 11kg ei alitu voin aina syyttää matkakavereiden tukkalakkoja ja puhelimia ;)

Viime päivinä on ollut vielä syysflunssaakin. Toivottavasti koneen paineen vaihtelut ei ole liikaa mun vuotavalle nenälle.. Valistuneella matkalaisella on toki mukana troppeja helpottamaan oloa! Muistatko K miltä "painajaislauttamatkalta" toi pahoinvointipilleri on peräisin?? :)

troppeja

Lisäksi mukaan ehkä lähdossä myös yksi karvainen kaveri. Jos Finnairin siniset siivet antaa luvan matkatavaroihini liitetään myös koiruus. Ystäväni kysyi voisinko toimia kuriirina hänen Thaimaahan muuttaneen ystäväperheen koiralle. Koiran kuljettaminen on näköjään huomattavasti halvempaa jos sillä on "ihmisten ruumassa" seuralainen lennon aikana. Nähtäväksi myöskin jää kuinka paljon selkkausta aiheutuu Bangkokin lentokentällä koiran maahan tuonnista :) Mutta pitäähän karvakaveri saada matkalle mukaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti