tiistai 4. marraskuuta 2014

Chiang Mai

Chiang Maihin meillä oli lopulta aikaa tutustua 4 kokonaista päivää. Molemmat olivat lähdön hetkellä sitä mieltä että siinä oli riittävästi. Ympäristössä olisi toki ollut trekkailumahdollisuuksia useammallekin päivälle, mutta itse kaupungin tutki nopeasti. Joka ilta järjestettäviltä iltamarkkinoilta sekä erillisiltä lauantai ja sunnuntaimarkkinoilta löysi taatusti ostettavaa. Varsinkin jos on addiktoitunut pussukoihin :)
Lennon lähtöaika oli muutettu ilman sen kummempaa ilmoitusta. Aiheutti muutaman lisälyönnin ja tuktuk-matkan Air Asian toimistoon. Suhtautuisin siis varauksella tämän lentoyhtiön lentoihin. Tai siihen onko varaamasi lentoa lopulta olemassakaan. Lopulta pääsimme aamukoneeseen samana päivänä kuin varatun lennon olikin tarkoitus lähteä.
Kaikki on suhteessa halvempaa kuin etelässä. Siksipä kävimme hemmottelemassa itseämme hieronnoissa sekä kalaisissa jalkakylvyissä. Myös tuoreista hedelmistä tehtyjä jälkiruokia tuli ihasteltua.


Käytiin myös aivan loistavassa museossa. Museossa oli hyönteisiä ja muita luonnonihmeitä. Lähes 80 vuotias pariskunta pitää sitä talonsa kahdessa ensimmäisessä kerroksesa ja asuvat itse ylimmässä. Museo on kokoelma heidän uraltaan viimeisen kuudenkymmenen vuoden ajalta. Molemmat ovat omalla alallaan tunnettuja tutkijoita ja ovat tehneet paljon tutkimusta malariasta ja hyttysistä.  Ja voitteko kuvitella. Suurin hyttynen on lähes puolimetrinen ja sen pistin on mehupillin paksuinen... toivottavasti emme törmää sellaisiin loppulomalla :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti