perjantai 7. marraskuuta 2014

Turistirysässä

Chiang Maista päästiin muutaman mutkan jälkeen jatkamaan matkaa rannalle, kohti Krabin Ao Nangia. Perilläkin oltiin jo hyvissä ajoin ennen puolta päivää ja saatettiin polttaa itsemme hotellin uima-altaalla. Aloittelijan virhe. Varsinkin näin vaalean olisi hyvä suojautua hiukan paremmin.
Kyseessä on siis suosittu turistiranta ja aivan liian hektinen minun makuuni. Tosin meidän tarkoitukseen se sopi oikein mainiosti. Olimme jo valmiiksi suunnitelleet tekevämme päivän retkiä lähialueille.

Heti ensimmäisenä iltana järjestimmekin itsellemme ohjelmaa seuraavalle päivälle ja varasimme 7 saaren kierroksen. Kierrokseen kuului snorklausta, rantavierailuja, buffet illallinen yms. Ja koska on vielä low season eikä pahin turistiryntäys ole vielä alkanut saimme retkistä alennusta. Saarikierrospäivä oli pilvinen ja välillä satoi vettä. Tosin snorklatessa olisi kastunut joka tapauksessa eli se ei juurikaan häirinnyt :)


Ensimmäinen saarikierros suuntautui lähisaarille Ao Nangin edustalla. Toinenkin kierros tehtiin ja se suuntautui hiukan kauempana sijaitsevalle Koh Hongille eli Hongin saarelle. Saariretket ovat turistien suosiossa ja jos kuvittelee pääsemään rauhassa tutustumaan rantaa erehtyy pahasti. Jokaisessa pysähdyspaikassa on parikymmentä muutakin ryhmää. Mutta jos ei anna asian häiritä niin mukavia päiviä voi viettää ajelemalla lähialueilla ympäriinsä pitkähäntäveneellä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti