lauantai 23. marraskuuta 2013

Aurinkoa mä metsästän...

Koska aurinko ei ollut halukas tulemaan meidän luoksemme meidän piti mennä auringon luokse. Ja aurinko oli Hua Hinissa. Hua Hin on varmasti jokaisen Thaimaan matkaislusta kuulleenkaan suomalaisen tietämä turistikaupunki joka kasvaa vuosi vuodelta. K oli käynyt täällä muutama vuosi sitten ja kaupunki oli muuttunut sitten viime käynnin. Vähintään joka 10 vastaantulija oli suomalainen ja muitakin länsimaalaisia turisteja riitti. Palvelut ovat turistien vaatimilla tasoilla mutta myös hinnat ovat korkeampia kuin mihin me budjettimatkailijoina olimme tottuneet.

Olimme varanneet huoneen guesthousesta mutta perille päästyämme se olikin täynnä. Ystävällinen omistaja vei meidät toiseen läheiseen (parempaan ja kalliimpaa) guesthouseen ja sai järjestettyä meille vastaavanlaisen huoneen samalla hinnalla. Olimme tyytyväisiä.

Hiekkaleikkejä

Jotenkin matkaväsymys alkoi jo saada matkalaisista otetta joten päädyimme makoilemaan rannalla, syömään mereneläväisiä, shoppailemaan yömarketilla sekä kävelemään lähes kymmenen kilometriä pitkällä hiekkarannalla. Jos olisi ollut aikaa (ja rahaa) olisimme niin menneet Kite surfing- kurssille. Se on yksi Hua Hinin aktiviteeteista ja näytti oikein ihanalle.. seuraavalla kerralla sitten.

Kitesurfing... minäkin haluun!

Yhdellä kävelyretkistämme kävelimme lähes kahden käärmeen päälle jalkakäytävällä. Saimme keskellä katua kiljumis/puistatus kohtauksen jonka läheisen hotellin vartija pääsi todistamaan (hullut suomalaiset). HYI. Siitä lähtien suhtauduimme suurella varauksella puiden alta kävelemiseen.

Lasten mehuhetki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti