lauantai 2. marraskuuta 2013

Less is not more... more is more!!

Kuten otsikko jo kertoo enemmän on todellakin enemmän. Alkumatka on ollut erittäin aktiivinen. Olemme liikkuneet nopeassa tahdissa maasta ja kaupungista toiseen. Onneksi ensi viikolla suuntaamme rannalle rentoutumaan, niin ei mene koko loma suorittamiseksi.
Siem Reap on suosittu turistikaupunki koska 6km keskustan ulkopuolella sijaitsee tuhansia vuosia vanha temppelikaupunki Angkor. Muinaiset hallitsijat rakensivat toinen toistaan hienompia temppeleitä, jotka viidakko sitten tuhansien vuosien aikana nielaisi sisäänsä.
Vuokrasimme paikallista liikennettä uhmaten polkupyörät kahdeksi päiväksi. Ja koko ajan pelotti, että joku varastaa ne temppelin edestä. 33 asteen paahteessa sitkeästi kuitenkin pyöräilimme kymmeniä kilometrejä temppelialueella. Ja kyllä se oli sen arvoista.
Osa temppeleistä oli edelleen viidakon seassa. Toiset kaivettu esiin puiden seasta ja entisöity. Saimme myös ihailla upeaa auringonlaskua temppelin laelta. Kaunista. Mutta neidot olivat kyllä melko ryytyneitä 8 tunnin pyöräretken jälkeen :)
Kuka on tuo Indiana Jones??
Ladyt lierihatuissaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti