tiistai 19. marraskuuta 2013

Parivenyttelyä ja pahoinvointia

Full moon juhlien jälkeen tarvitsimme hemmottelua ja suuntasimme E:n ja K:n kanssa läheiseen thai-hieronta paikkaan. Minä ja E halusimme selkä- ja hartiahieronnan, K jalkahieronnan. Aina ei kuitenkaan saa sitä mitä tilaa.
Meidät ohjattiin E:n kanssa samojen verhojen väliin mahalleen sängyille. Hieronta aloitettiin täysin väärästä päästä eli jaloista. Kurkistelin salaa E:n päin ja koska käsittely oli sama päätin katsoa mitä tuleman pitää. Seuraavaksi hierottiin pyydettyjä kohtia kunnes alkoi hieronnan mielenkiintoisin osio. Thaimaalainen parivenyttely! Olimme niin monella solmulla ja asennoissa joihin emme kuvitelleet taipuvamme. Välillä hierojan alla ja välillä kokonaan ilmassa hierojan päällä. Rutinaa kuului varsinkin E:n niskasta niin kovaa, että hihiteltiin kaikki neljä verhojen välissä.

Yritin vielä kertaalleen käydä ylävartalon hieronnassa mutta silläkin kertaa (toisin kuin K) sain hieronnan thaimaalaisella twistillä. Tällöin hieroja (ei mikään sisar hento valkoinen) käveli koko painollaan selkäni päällä. Päätin jatkossa tyytyä jalkojen hierontaan :)

Alkuperäisistä suunnitelmista poiketen lepäilimme vielä päivän Koh Phananganilla ihanassa bungalowi paikassa nimeltä Coco garden resort. Todella siistiä ja aivan meren rannalla.

Koska Koh Taolle oli luvattu sadetta seuraavaksi viikoksi päädyimme muuttamaan suunnitelmia ja katsoimme säätiedotuksesta lähimmän aurinkoisen kohteen. Seuraavana päivänä suuntasimme lautalla mantereelle Hua Hiniin. Turistimeininki vie voiton sateesta jota saamme varmasti tarpeeksi suomeen palattuamme. Merenkäynti oli voimakas ja onneksi olimme varautuneet matkaan matkapahoinvointitableteilla... suurin osa muista matkustajista voi pahoin. Kaikin puolin mieltä ylentävä 3tuntia. Katamaraanille ei todellakaan kannata lähteä kuin täysissä ruumiin- ja sielunvoimissa. (K:lla oli katamaraanista jo valmiiksi vähemmän miellyttäviä muistoja)

Sinikattoiset bungalowit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti